De leukste Feestlocatie in de regio Breda!

Feestzaal huren

Feestzaal huren

Wilt u graag een feestzaal huren? Dan heeft u waarschijnlijk een bijzondere gelegenheid die u graag wilt vieren. Of dit nu een jubileumfeest, trouwfeest of verjaardagsfeest is, bij Herberg den Hemel zorgen we ervoor dat u een leuk feest kunt organiseren. We bieden verschillende mogelijkheden naast enkel een feestzaal huren. We verzorgen uw feest van top tot teen en nemen u al uw zorgen uit handen. Kom dus snel langs of maak een afspraak, zodat we uw wensen in kaart kunnen brengen.

De perfecte feestzaal huren

Bij Herberg den Hemel hebben we verschillende mogelijkheden als u een feestzaal wilt huren. Voor grote feesten hebben we de Jachtkamer. Deze zaal is zeer geschikt voor grote feesten door het ruime oppervlakte. Hier kunnen tot wel 150 personen in. Tijdens het feest brengen we onder andere hapjes rond en er kan een lopend buffet worden georganiseerd. Daarnaast kunt u ook een kleinere feestzaal huren, namelijk de prinsenkamer of de tuinkamer. Deze zalen zijn beide beschikbaar om uitgeserveerde diners te organiseren mocht u dit graag willen. Ongeacht welke feestzaal u wilt huren, iedere zaal heeft een besloten terras en een prachtig uitzicht vol met bossen en de groene natuur. Een feestzaal huren was nog nooit zó eenvoudig!

Feestzaal huren en feesten op maat

De feestzaal huren is nog maar de eerste stap voor uw feest. Er moeten nog veel andere zaken worden geregeld om uw feest een waar succes te maken. Bekijk daarom onze tips over een Herberg den Hemel. Kom bij ons langs, dan kijken we samen met ons team naar uw wensen die we werkelijkheid maken. Met ruim 10 jaar ervaring met het organiseren van feesten garanderen we u een bijzondere dag of avond die u nooit zult vergeten. Maak dus snel een afspraak bij Herberg den Hemel, dé plek waar u uw feestzaal kunt huren!

Feestzaal huren met een arrangement erbij?

Wilt u naast een feestzaal huren, ook heerlijk eten met een middelgrote tot grote groep? Bekijk dan eens de speciale arrangementen bij Herberg den Hemel. Met de arrangementen van Herberg den Hemel kunt u heerlijk genieten van een drie- tot zesgangendiner. Ook geven ze de mogelijkheid om een barbecue bij hen te houden voor een groep van meer dan 70 personen. Dat is toch de perfecte toevoeging bij een feestzaal huren?! Interesse? Bekijk de arrangementen op de website van Herberg den Hemel!

Evenementen bij Herberg den Hemel

Liever naar een feestje gaan dan zelf een feestzaal huren? Herberg den Hemel organiseert zelf ook evenementen in hun prachtige locatie! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste feesten en partijen bij Herberg den Hemel? Houdt het nieuws en agenda op de website dan goed in de gaten!