De leukste Feestlocatie in de regio Breda!

Feestzaal Breda

Feestzaal Breda

Bent u opzoek naar een geschikte feestzaal voor een verjaardag, jubileum of een andere bijzondere gelegenheid in de regio Breda? Kom dan langs bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek voor uw unieke feestzaal. U bereikt onze locatie in ongeveer 5 autominuten vanaf het centrum van Breda. Samen kijken we naar welke Herberg den Hemel u wilt huren en alle mogelijkheden die daarbij komen kijken. We heten u van harte welkom op onze prachtige bosrijke locatie!

Uw unieke feestzaal Breda

Welke reden voor een feestje u ook heeft: Herberg den HEmel verzorgt uw feestzaal Tilburg of Breda tot in de puntjes. U kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Ulvenhoutse bos, of van onze bijzondere feestzalen. We hebben voor u 3 unieke feestzalen beschikbaar, waarbij iedere feestzaal een eigen stijl heeft met daarbij een besloten terras. U heeft de keuze uit:

  • De prinsenkamer: Deze bijzondere kamer is ideaal voor kleinere gezelschappen waar u heerlijk kunt dineren, waarbij u kunt kiezen uit een buffet of een uitgeserveerd diner. Hier heeft u een beeldschoon uitzicht op de bosrijke omgeving.
  • De tuinkamer: De tuinkamer staat bekend om haar grote ramen. Hierdoor krijgt de feestzaal een unieke sfeer met een prachtige natuurlijke lichtinval. Deze feestzaal Breda is geschikt voor grotere diners en feesten.
  • De jachtkamer: Dit is de grootste feestzaal Breda die we ter beschikking hebben. De zaal is geschikt voor grote feesten met bijvoorbeeld een DJ of een live band. Met de klassieke stijl en een podium wordt ieder groot feest hier een waar succes!

Vraag uw offerte aan voor uw feestzaal Breda

Bent u al enthousiast geworden over onze feestzaal Breda? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de huur van onze feestzaal Breda. Voor iedere gelegenheid hebben we een uitermate geschikte feestzaal! Kom dus snel langs bij Herberg den Hemel en geniet van onze betoverende sfeer in het Hilvarenbeekse bos. Uw feest wordt zonder twijfel een groot succes!

Eten & drinken Herberg den Hemel

Naast de heerlijke feestzaal Breda serveert Helberg Den Hemel heerlijk eten en drinken. Hier kunt u heerlijk lunchen, dineren of gewoon een drankje doen. Met de ruime plek binnen en een groot terras, zullen ze u graag verwelkomen. Op de feestlocatie Breda Herberg Den Hemel is er voor ieder wat wils. Vlees, vis of vegetarisch? U kunt het allemaal vinden bij Herberg den Hemel!

Arrangementen van Herberg den Hemel

Naast de feestzaal Breda bij Herberg den Hemel zijn er ook diverse arrangementen. In Herberg den Hemel kunnen bijvoorbeeld middelgrote tot grote groepen eten. Er is een 3-6 gangen maaltijdarrangement en bijvoorbeeld een barbecue voor ruim 70 personen. Geweldig voor jubilea, bruiloften of heerlijke borrelen samen, het kan allemaal! Bekijk het pakket van arrangementen op de website van Herberg den Hemel.