De leukste Feestlocatie in de regio Breda!

Feestlocatie huren in de omgeving van Tilburg

Feestlocatie huren in Tilburg

Of u nu een feestlocatie wilt huren voor uw verjaardag, een reΓΌnie, een huwelijksfeest of een bruiloft, bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek vindt u de perfecte feestlocatie! Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie in de omgeving van Tilburg of Breda, dan bent u hier toch echt aan het juiste adres. Wij vertellen u waarom.

Een geschikte locatie vinden voor jouw feest kan vrij lastig zijn, zeker door het feit dat er veel facetten zijn waar je op moet letten. Daarom bieden wij van Herberg den Hemel jouw begeleiding bij iedere stap, zodat er niks wordt vergeten. Wanneer jij dus een feestlocatie wilt huren, ben je bij Herberg den Hemel aan het juiste adres.

De feestzaal van onze Herberg

Een feestlocatie huren hoeft geen moeilijk proces te zijn met de juiste begeleiding. Gelukkig hebben wij van Herberg den Hemel al ruime ervaring met het organiseren van feesten. Of het nu een groot en open feest is met muziek of een kleine bijeenkomst met diner, alles is mogelijk. Zo wordt een het huren van een feestlocatie wel heel gemakkelijk.

Niet alleen wanneer je een prachtig feest wilt geven ben je bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek aan het juiste adres ook als je naar een Restaurant in de omgeving van Tilburg of naar een rustige vergaderlocatie op zoek bent, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Combineer de heerlijke gerechten uit onze keuken met jouw vergadering, sweet-sixteen, bruiloft of bedrijfsfeest! Onze herberg is namelijk voor tal van activiteiten geschikt!

Jouw feest op maat

Het gastvrije team van Herberg den Hemel ontvangt u en uw gasten op vriendelijke wijze. We zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. Door jarenlange ervaring hebben we zeer professionele leveranciers en partners verzameld, die uw feest tot in de details kunnen verzorgen. Als jij hier zelf aanpassingen in wilt maken, is dit natuurlijk mogelijk. We bieden jou een unieke locatie voor jouw feest! Onze feestzaal heeft zijn eigen stijl met een besloten terras. Qua decoratie kun je volledig zelf bepalen wat jij wilt, maar wanneer jij zelf geen tijd hebt om alles te decoreren, helpen wij jou net zo graag met het versieren van de locatie voor jouw perfecte feest!

Arrangementen bij Herberg den Hemel

Naast dat Herberg den Hemel aan feestlocatie huren doet, hebben zij ook diverse arrangementen. Zo kunt u met een middelgrote tot grote groep gaan eten bij Herberg den Hemel. Ze hebben arrangementen voor drie- tot zesgangendiner en bijvoorbeeld een barbecue voor 70+ personen. Ideaal voor een jubileum, bruiloft of om gewoon heerlijk, bourgondisch te genieten met elkaar! Bekijk de arrangementen op de site van Herberg den Hemel.Β 

Feestlocatie huren in de regio van Tilburg

Een feestlocatie huren bij Herberg den Hemel is de juiste keuze. Of je nu enkel de feestlocatie wilt huren of als je een volledig georganiseerd feest wilt. Ons team staat voor jou klaar en zorgt voor een persoonlijke sfeer vol warmte en een hartelijk oog voor service en detail. Kom dus nu langs bij Herberg den Hemel in Hilvarenbeek om jouw feestlocatie te bespreken. Daarnaast kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken door te mailen naar info@herbergdenhemel.nl. Je bent van harte welkom bij Feestlocatie Herberg den Hemel in Hilvarenbeek!

Vergaderruimte huren in de regio van Tilburg

Liever geen feestlocatie huren, maar op zoek naar een mooie, rustgevende vergaderruimte in de buurt van Tilburg? Ook daarvoor kunt u terecht bij Herberg den Hemel. Hier bieden wij vergaderruimten voor bijvoorbeeld belangrijke vergaderingen waar u in alle rust urenlang kunt vergaderen. Vraag vrijblijven een offerte op om een vergaderruimte te huren op de site van Herberg den Hemel! Ook kunt u dit natuurlijk vrijblijvend doen voor een feestlocatie huren.Β